Hungary  Hungary

Baan Kang Mung Bed & Breakfast

Baan Kang Mung Bed & Breakfast

Baan Kang Mung Hua Hin ("บ้าน กาง มุ้ง หัวหิน") egy nemrég felújított régi stílusú Hua Hin házat festett hagyományos fehér. A mindössze 9 szobával, amelynek célja egy másik kombinációjával, modern, mégis tradicionális stílusú dekoráció, akkor biztos kényelmes és egyszerű élet.

Baan Kang Mung található Kao Takiab faluban Hua Hin városban, mindössze 40 méterre sétára a gyönyörű 4 km szakaszon a fehér homokos strand és a kristálytiszta tenger.

Baan Kang Mung biztosít hűvös gyarmati stílusú hangulatot egy nyitott terű közös nappali szabadtéri veranda stílusú étkezőt. Jazz és könnyű zenét hallgatni a tökéletes hangulatot tud lazítani, miközben élvezi egy csésze finom kávé vagy tea, a reggelivel, vagy egy pohár bor ebéd előtt vagy vacsora. Napnyugtakor időben, miért nem próbálja meg az egyik koktélokat szolgált aprósüteménnyel, mielőtt a vacsora? A barátságos személyzet biztosítja Önnek a meleg fogadtatást.

Baan Kang Mung ... ... .. várja, hogy jöjjön és fedezze fel a boldogság, nyugalom és szórakoztató életstílus Hua Hin városban.

Gyere, és része a családnak.

English Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai