Finland  Finland

Baan Kang Mung Bed & Breakfast

Baan Kang Mung Hua Hin on äskettäin restauroitu vanha tyyli Hua Hin Talo maalattu perinteinen valkoinen. Vain 9 huonetta, suunniteltu eri yhdistelmän moderneja vielä perinteiseen tyyliin sisustus, saat olla varma, mukavuutta ja yksinkertaista elämää.

Baan Kang Mung sijaitsee Kao Takiab kylässä Hua Hinin kaupungissa, vain 40 metrin kävelymatkan päässä kauniista 4km venytellä valkoista hiekkaranta ja kirkas meri.

Baan Kang Mung tarjoaa viileä siirtomaa tunnelma on avoin suunnitelma yhteinen olohuone ulkona kuisti tyyliin ruokailutila. Jazz ja Kevyt musiikki tarjoaa täydellisen ilmapiirin voit rentoutua samalla nauttia kupin hienoa kahvia tai teetä, aamiaisen, tai lasillinen viiniä ennen lounasta tai illallista. Auringonlaskun aikaan, miksi ei kokeilla yksi meidän cocktaileista kanssa on tarjolla välipaloja ennen päivällistä? Ystävällinen henkilökunta vakuuttaa teille lämpimästi tervetulleeksi.

Baan Kang Mung ... ... .. odottaa että voit tulla ja löytää onnellisuutta, tyyneyttä ja hauska elämäntapa Hua Hinin kaupungissa.

Tule ja olla osa perhettämme.

English Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai